SuperTech organizează cea de-a II-a ediţie a Simpozionului Naţional

I.A.
Companii / 27 aprilie 2023

SuperTech organizează cea de-a II-a ediţie a Simpozionului Naţional

Cea de a doua ediţie a Simpozionului Naţional SuperTeach va avea loc pe 13 mai, la Iaşi, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei. Evenimentul este dedicat profesorilor din toată ţara care au absolvit Programul de Mentalitate Deschisă în Educaţie (Outward Mindset in Education), oferit de SuperTeach, precum şi tuturor dascălilor care sunt preocupaţi să identifice soluţii pentru o predare şi o relaţionare eficientă cu elevii, părinţii acestora şi colegii de cancelarie.

Potrivit comunicatului, tema evenimentului "De ce Practici MD?" reprezintă un context de împărtăşire a unor bune practici educaţionale, care au la bază aplicarea principiilor şi instrumentelor Programului de Mentalitate Deschisă în Educaţie.

Cristina Gheorghe, cofondator al Asociaţiei SuperTeach şi preşedinte al Institutului Dezvoltării Personale a transmis: "Profesorii au nevoie să se audă şi să se vadă unii pe ceilalţi, să facă schimb de bune practici, să afle şi alte perspective ale şcolii pentru a creşte şi a-şi ajuta şi elevii să crească. Mentalitatea deschisă este despre a-l vedea pe cel din faţa ta cu nevoile şi obiectivele sale şi despre a realiza importanţa creării unei stări de bucurie şi armonie în şcoală, atât în clasă, cât şi în cancelarie".

Conform sursei, evenimentul SuperTeach de la Iaşi, 13 mai, este structurat în două părţi: Conferinţa "De ce Practici MD?" şi Atelierul "Mentalitatea Deschisă în Educaţie", dedicate tuturor profesorilor dornici să se dezvolte şi să susţină transformarea educaţiei româneşti şi Simpozionul Naţional "Practici cu Mentalitate Deschisă în Educaţie" şi workshop-ul susţinut de Cristina Gheorghe şi Seth Wilkins, dedicate exclusiv absolvenţilor Programului de Mentalitate Deschisă în Educaţie.

În prima parte a evenimentului, toţi profesorii se vor bucura de împărtăşirile unor oameni dedicaţi, precum Cristina Gheorghe, cofondator SuperTeach şi Preşedinte al Institutului Dezvoltării Personale, Felix Tătaru, Preşedintele Asociaţiei SuperTeach, Dragoş Anastasiu, cofondator SuperTeach, Seth Wilkins, reprezentantul Institutului Arbinger, precum şi profesorii Carmina Vakulovski si Adrain Timofti. Aceştia vor prezenta exemple de bune practici, inspirate de Programul MDE®, care pot influenţa şi susţine eficientizarea sistemului de învăţământ românesc.

Potrivit comunicatului, Simpozionul, desfăşurat în cea de a doua parte a evenimentului, este dedicat absolvenţilor Programului de Mentalitate Deschisă în Educaţie şi va fi o celebrare a reuşitelor implementării conceptelor MDE® de către profesorii din comunitate. Acest program i-a sprijinit în înţelegerea unor contexte dificile, în conştientizarea unor procese şi în implicarea într-un demers de transformare personală, care a generat un impact pozitiv asupra elevilor, părinţilor, colegilor şi, nu în ultimul rând, asupra profesorului care şi-a asumat procesul de schimbare. În cadrul Simpozionului Naţional vor fi prezentate lucrările ce abordează bune practici de aplicare a instrumentelor MD, precum şi impactul aplicării conştiente a acestora. Evenimentul se va încheia cu atelierul susţinut de Cristina Gheorghe şi Seth Wilkins.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb